Møbeltransport

Møbeltransport med fokus på den gode og fleksible service

Vi tilbyder transport af møbler for private og erhverv

Har du brug for professionel hjælp til din møbeltransport? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos JBN Transport finder du et alsidigt vognmandsfirma, der kan varetage de fleste opgaver inden for transport- og logistikbranchen, og vi kan derfor også være behjælpelige i forbindelse med transport af møbler.

Vi tilbyder møbeltransport for både privatpersoner og erhvervskunder, og da vi selv holder til i Horsens, har vi særligt mange opgaver i vores eget lokalområde samt i Vejle, Aarhus og omegn. Måske har du set os før - du kender os måske fra ”De unge truckere”, som vi har været med i.

Hos os er du garanteret kvalitetsarbejde til tiden

Vi er en serviceminded virksomhed, der ønsker at sikre dig den bedst mulige service. Derfor lægger vi stor vægt på altid at udføre kvalitetsarbejde til den aftalte tid. Det betyder, at du altid kan regne med os og de aftaler, som vi indgår omkring din møbeltransport.

Vi tilbyder fleksible transportløsninger, så vi kan imødekomme dig og dine unikke behov. Herudover er vi også kendt for vores hurtighed, og vores rekord er to minutter, fra vi modtog opkaldet fra vores kunde, til vi var klar til at læsse.

Kontakt os og få beregnet en pris på din møbeltransport

Uanset om du skal have transporteret en enkelt sofa eller møblerne til et helt hjem, så står vi klar til at hjælpe dig. Du skal bare kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave. Vores priser på møbeltransport varierer nemlig alt afhængigt af opgavens karakter og individuelle ønsker, og derfor er du også sikret den bedst mulige pris, når du vælger at lade os varetage din transportopgave.

Vi lægger vægt på god service, kvalitet til tiden og fleksible løsninger, så du kan få den transportløsning, der matcher dine behov.

Søger du et erfarent vognmandsfirma?

Kontakt os gerne allerede i dag for et uforpligtende tilbud på transportservice.

​Tlf.: +45 5080 5012

E-mail: jbn@jbntransport.dk

Kvalitetsservice til aftalt tid

Vi servicere både private og erhverv

Serviceminded vognmandsfirma

Hurtig vognmandsservice

Vi rykker hurtigt og effektivt ud til vores kunder, private såvel som erhvervskunder.

Kvalitetsservice til tiden

Vi forpligter os på at levere den bedste service for vores kunder. Her er kundeservice i højsædet.

Fleksible transportløsnininger

Vi kører for det lille start-up, det store, veletablerede firma og den private boligejer – kontakt os gerne.

Søger du et kvalitetsbevidst ​vognmandsfirma til at fragte dit gods?

Har du nogle spørgsmål omkring vores arbejdsområder, eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os.

JBN Transport – logistik og transportløsninger

Rantzausbakke 10, 8700 Horsens

CVR-nummer: 36211768

Læs vores cookiepolitik

​Når du vælger at lade vores vognmandsforretning varetage din transport- eller logistikopgave, så kan du altid forvente, at vi udfører kvalitetsarbejde til tiden.

Vi er en serviceminded vognmand, der altid forsøger at imødekomme vores kunders behov.

© 2022 JBN Transport. Alle rettigheder forbeholdes.